Hoofdverhaal Days Gone heeft zes uur aan cutscenes

Hoofdverhaal Days Gone heeft zes uur aan cutscenes

Het hoofdverhaal van Days Gone heeft ongeveer dertig uur aan content. Nu is bekend geworden dat zes uur hiervan besteed wordt aan cutscenes. Ook zegt uitgever Sony dat de wereld van het spel gigantisch is.

Vorig jaar onthulde producent John Garvin al dat het hoofdverhaal van Days Gone ongeveer dertig uur aan content heeft. Dit is echter alleen zo als de speler het "gouden pad" neemt in verhaal, wat betekent dat het ontdekken van de wereld en het volgen van andere missies nog meer tijd in beslag gaat nemen.

Uitgever Sony Interactive Entertainment heeft Days Gone recentelijk getoond aan een aantal Europese journalisten. Hierbij is onthuld aan de Deense website GameReactor dat van de dertig uur aan content, het spel zes uur aan cutscenes bevat. Sam Witwer, de stemacteur van Deacon, bevestigde op dit op Twitter. Hiermee belandt Days Gone in het rijtje met God of War, Spider-Man en Horizon Zero Dawn, waarvan de cutscenes ook ongeveer zes uur in beslag nemen.

Sony wilde verder niet kwijt hoe groot de open wereld is van Days Gone, maar de uitgever zegt wel dat het gebied "gigantisch" is en er veel activiteiten te doen zijn.

In oktober 2018 maakte ontwikkelaar Bend Studios bekend dat de lanceringsdatum van Days Gone voor de tweede keer werd uitgesteld. De studio wilde de extra tijd gebruiken om het spel nog meer te kunnen polijsten en liet weten dat Days Gone nu verschijnt op 26 april voor de PlayStation 4. Bekijk hieronder de gameplay-trailer die vorige maand werd uitgebracht.

Houd Gamer.nl deze week in de gaten voor een uitgebreide hands-on preview van Days Gone.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Meestal weet ik op voorhand exact of het spel iets voor mij is. Aangezien ik nog best veel leuke games heb liggen, weet ik niet of ik deze game direct ga halen, maar wellicht weten de reviews en speler ervaringen mij te overtuigen om het spel op launch te kopen.

0

Ben zelf nu met god of war bezig. Is best een lange game, had ik niet verwacht. Deze game staat wel op me radar maar ga hem niet day 1 kopen. Eerst maar is kijken wat reviews zeggen.

0

Aanbevolen voor jou