Nieuws
Borderlands 3

Hoofdverhaal Borderlands 3 duurt ongeveer 35 uur

'Moesten er een einde aan breien'

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Het doorspelen van Borderlands 3 neemt ongeveer 35 uur in beslag. Dit is echter alleen wanneer het hoofdverhaal wordt uitgespeeld. Spelers zijn nog extra tijd kwijt aan het doorlopen van de zijmissies en het volledig uitspelen van het spel.

Paul Sage, creatief regisseur van Gearbox, vertelde in een interview met VentureBeat op E3 over de content en lengte van Borderlands 3. Zo zegt hij onder andere dat Gearbox ambiteus was bij de ontwikkeling van Borderlands 3 en dat het spel ongeveer 35 uur duurt om te voltooien, wanneer alleen het hoofdverhaal wordt doorlopen.

Hoewel het hoofdverhaal van Borderlands 3 ongeveer 35 uur duurt, stelt Sage dat het veel meer tijd kost om het spel te doorlopen wanneer deze wordt gespeeld met andere spelers. Ook nemen de zijmissies, het volledig uitspelen van het spel en het ontdekken van alle geheimen veel tijd in beslag. Bovendien zegt Sage dat ze nog meer content in het spel wilde stoppen, maar hier geen tijd meer voor hadden. "We breiden er een einde aan toen we wisten: 'We moeten het spel verschepen'", aldus Sage.

Borderlands 3 heeft het langste verhaal tot nu toe in de franchise. Het eerste deel in de serie, dat lanceerde in 2009, duurde namelijk 22 en een half uur, terwijl Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel respectievelijk 30 en een half en 17 en een half uur in beslag namen. Borderlands 2 heeft bovendien begin deze maand nog een nieuwe gratis uitbreiding gekregen, genaamd Commander Lilith & The Fight for Sanctuary.

Dit artikel delen:

Lees meer

Update: Harry Potter: Wizards Unite nu verkrijgbaar in Nederland League of Legends verbannen in Iran en Syrië
1

Reacties op: Hoofdverhaal Borderlands 3 duurt ongeveer 35 uur

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • gimbal2

    • 24 juni 2019 13:56
    De nieuwe uitbreiding is niet gratis, dat is een tijdelijk actie.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.