Hoofdrolspeler Quantum Break zou graag vervolg op game zien

Hoofdrolspeler Quantum Break zou graag vervolg op game zien

Shawn Ashmore, de acteur die de rol van hoofdpersonage Jack speelde in Quantum Break, zou graag een vervolg op de game gemaakt zien worden.

Dat laat hij weten op Twitter. Op het social mediaplatform werd de vraag gesteld of er een vervolg op de game moet komen, waarop Ashmore met een duimpje omhoog reageert.

De positieve reactie van Ashmore betekent natuurlijk niet dat er ook daadwerkelijk een vervolg op Quantum Break in de maak is. De in 2016 verschenen Xbox One- en pc-game werd ontwikkeld door Remedy Entertainment, ook bekend van Control. Dat bedrijf werkt op dit moment aan een vervolg op Alan Wake en meerdere Control-games.

Quantum Break viel vooral op doordat het actievolle gameplay combineerde met live-action 'afleveringen' van een in-game televisieserie, waarin de acteurs echt te zien waren - en dus niet alleen hun digitale versie.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik ben het eens, het verhaal laat het lot van Beth Wilder in de lucht hangen. Daarnaast is het gevaar van het end-of-time scenario nog niet geweken. Paul Serene en Jack Joyce dachten uiteindelijk dat het om de een of andere reden zich eerder voltrok dan in eerste instantie gepland, vandaar de gebeurtenissen in de game. Maar die gebeurtenissen waren uiteindelijk een onvoorzien scenario, de ramp die Serene zag ligt nog steeds in de toekomst zoals hij voorzag. Voorwaarde is wel: Remedy gaat met een eventueel vervolg aan de slag. Remedy krijgt de rechten terug. QB en QB2 worden onderdeel van het Wake-universum (Alan Wake & Control), zoals vage hints al deden vermoeden.

0

@Ashalar Als Remedy met een vervolg aan de slag gaat maakt het toch niet uit of die rechten van Remedy zijn of van Microsoft voor hoe goed die game zijn?

0
test

@fonsrutte Remedy kent zijn eigen engine het este. En denk dat Sam Lake, hoofd schrijver van Remedy, als geen ander weet waar get verhaal naartoe moet gaan. Helaas: rechten op de IP liggen bij Microsoft. Die partnerschap is er miet meer. Toch geloof ik dat Remedy de juiste speler is om het verhaal weer op te pakken. En mijn wens om QB in te laten haken op de Wake-verse maakt alleen kans als Remedy over de volledige rechten beschikt.

0

@Ashalar Maar het is niet onmogelijk dat Microsoft Remedy hier weer voor inschakelt toch? Al lijkt die kans wel wat kleiner met de hoeveelheid studio's die microsoft bezit

0

Aanbevolen voor jou