'Hoofdpersoon Dead Space 3 heeft gespleten persoonlijkheid' | Gamer.nl

'Hoofdpersoon Dead Space 3 heeft gespleten persoonlijkheid' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Eerder meldde Siliconera al dat Isaac in Dead Space 3 af zou reizen naar de ijsplaneet Tau Volantis, wat overeenkomt met de informatie die nu bekend is geworden. Hij zou na de gebeurteni en van Dead Space 2 een mi ie aangeboden krijgen om een vrouw te redden op de planeet en haar terug te brengen naar Mars. Isaac accepteert de mi ie, om onder een arrestatiebevel wat boven zijn hoofd hangt uit te komen. 

Tijdens de mi ie worstelt hij met de gespleten persoonlijkheid, die zich manifesteert als "Shadow Isaac", een duistere variant van hemzelf. Deze kant schreeuwt en vervloekt Isaac als hij bijvoorbeeld in een tunnel valt. De schaduw raadt hem ook verkeerde acties en keuzes aan. Gedurende de game houdt Isaac meerdere discu ies met zijn duistere kant. Uitgever Electronic Arts heeft het bestaan van een derde deel nog niet officieel erkend. Wel was er onlangs op een televisiezender een logo van de game te zien, toen een tv-ploeg werd rondgeleid door het kantoor van EA.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou