Hoofdpersonage en meer over Rage 2 bekend | Gamer.nl

Hoofdpersonage en meer over Rage 2 bekend | Gamer.nl

Bethesda heeft via href="https://twitter.com/RAGEgame/status/999334146613825538" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Twitter</a> bekendgemaakt dat spelers niet nogmaals met Nicholas Raine spelen in Rage 2.

Nicholas Raine is het hoofdpersonage uit de originele Rage. In plaats daarvan belichamen spelers een wasteland-verkenner genaamd Walker. Bethesda maakt niet duidelijk of het het hier gaat om een voornaam, achternaam of eventueel een bijnaam.

Tevens hint de tweet dat Raine mogelijk alsnog een rol speelt in het verhaal van de game. Hoe groot deze rol is, is nog maar even afwachten.

In een andere tweet laat Bethesda weten dat ze een groot arsenaal aan voertuigen hebben waarin spelers kunnen springen. Buggy's, monster trucks, maar ook vliegende voertuigen als gyrocopters zijn beschikbaar. "If you see it, you can drive it," aldus Bethesda.

Rage 2 is reeds aangekondigd met een trailer. Het betreft een post-apocalyptische first-person shooter met een punk-thema. De game lijkt op een combinatie tu en Mad Max en Doom.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou