Hoofdontwikkelaar van Diablo 4 bevestigt microtransacties

Hoofdontwikkelaar van Diablo 4 bevestigt microtransacties

Sinds de aankondiging van Diablo 4 blijft informatie binnenstromen. Veel mensen struikelen bijvoorbeeld over de mogelijke microtransacties. Eén van de hoofdontwikkelaars heeft inmiddels bevestigd dat er inderdaad microtransacties in de game zitten.

Joe Shely, hoofdontwikkelaar van Diablo 4, heeft tijdens een Twitch-interview bevestigd dat er cosmetische microtransacties aanwezig zijn in de nieuwe Diablo-game. Het hoofddoel van de in-game winkel is om spelers 'Opties te bieden die anders niet aanwezig zijn', aldus Shely.

Shely benadrukt verder dat het absoluut niet mogelijk is om jezelf sterker te maken met behulp van microtransacties; het is dus puur voor cosmetische doeleinde. Wat de shop precies gaat aanbieden is nog niet duidelijk.

In een gesprek met Gamer.nl vertelde Blizzard-ontwikkelaars Zaven Haroutunian en Sean Murphy dat Diablo 4 na verschijning meerdere uitbreidingspakketten krijgt. De ontwikkelaar is dus van plan om de game lange tijd te ondersteunen.

"We gaan eerst de basisgame uitbrengen", aldus het duo. "Daarna hebben we plannen voor meerdere uitbreidingspakketten." Het is nog niet bekend wat er in die uitbreidingen wordt behandeld.

Benieuwd wat onze eerste impressie is van Diablo 4? Lees dan hier de preview.

Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zolang het cosmetisch is en het niet in je gezicht geduwd wordt, heb ik er nooit zo'n moeite mee

0
test

Idem wat woutzorz zegt, ik ben nu Destiny 2 weer aan het spelen en daar heb je de Eververse-store waar je cosmetische rommel kan kopen, soms ook met in-game te verkrijgen valuta; ik heb er geen last van...

0

Aanbevolen voor jou