Hoofd van God of War-ontwikkelaar opent nieuwe Google Stadia-studio

Hoofd van God of War-ontwikkelaar opent nieuwe Google Stadia-studio

Shannon Studstill, het voormalige hoofd van God of War-ontwikkelaar Sony Santa Monica Studio, heeft de leiding over een nieuwe Google Stadia-studio.

Het is de tweede first party-studio die Google opent om Stadia-games te ontwikkelen. De Stadia Games en Entertainment-studio is gesitueerd in Playa Vista in Californië.

Google laat weten dat de ontwikkelaar zich richt op "exclusieve games met onze eigen speciale twist, gebaseerd op nieuwe IPs en ervaringen." In een blog geeft het bedrijf iets meer informatie.

Sony heeft intussen aan IGN laten weten dat Yumi Yang de rol van Studstill overneemt bij Santa Monica Studio. Yang is al negentien jaar in dienst bij PlayStation en speelde een belangrijke rol tijdens de ontwikkeling van de meest recente God of War.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zijn er ook al een oaar van santa monica naar micro gegaan om aan bij de nieuwe studio te werken.

0
test

Verklaard een hoop waarom ze ook een release wilde op PC van God of War. Slechte keus stadia heeft komende 10 jaar geen toekomst. Prima als ze kapitaal willen vernietigen maar laat het aub niet ten koste gaan van de GoW reeks....

0
test

@racerozzy Alleen het hoofd van de studio richt nu een nieuwe Stadia studio op. Dit heeft geen invloed op Santa Monica Studios van GoW.

0

Aanbevolen voor jou