Honderden iPhones met Fortnite er op geïnstalleerd in de verkoop

Honderden iPhones met Fortnite er op geïnstalleerd in de verkoop

Honderden mensen verkopen hun iPhone met Fortnite er op geïnstalleerd.

Op digitale verkoopplekken als eBay staan honderden iPhones te koop, vaak voor honderden of zelfs duizenden dollars. Op deze iPhones staat het spel Fortnite nog geïnstalleerd, waardoor het spel gespeeld kan worden. Op veel van de iPhones die voor duizenden dollars worden aangeboden, wordt vooralsnog echter niet geboden.

De game Fortnite is sinds vorige week niet meer verkrijgbaar op de App Store en Google Play Store. Ontwikkelaar Epic Games moedigde spelers aan om buiten Apple en Google om aankopen in het populaire battle royale-spel te doen. Dit omdat dertig procent van de opbrengst van alle aankopen die via de App Store en Google Play Store worden gemaakt, naar die bedrijven gaat.

Google en Apple besloten Fortnite door de actie van Epic van hun winkels af te halen. Epic reageerde daar weer op door de bedrijven aan te klagen. Apple is van plan om de ontwikkelaarsaccounts van Epic te beëindigen. Dat zou ook invloed hebben op het gebruik van Epic's Unreal Engine op iOS.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zonde om zo'n iPhone met Fortnite er op te kopen voor zoveel geld met alleen als doel om Fortnite mobile te kunnen spelen. 1 update en die versie is useless lijkt mij.

0
test

@Paxopoxo Nee, verwijderen, en dan opnieuw installeren zorgt er voor dat je de laatste versie hebt. Maar denk dat er voorlopig sowieso geen update komt...

0
test

Dit was destijds ook toen flappy bird uit de store (ik dacht de play store) gehaald was. Telefoons voor bakken met geld verkocht en toen kwam de game weer terug in de store 😂😂.

0

Aanbevolen voor jou