Honderd auto's uit Forza Horizon 2 onthuld | Gamer.nl

Honderd auto's uit Forza Horizon 2 onthuld | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Microsoft meldt dat alle auto's in Forza Horizon 2 helemaal opnieuw zijn gebouwd voor de nieuwe racegame. Daardoor zijn ze ook klaar voor de verschillende weersomstandigheden in de game. Zo hebben auto's nu ruitenwi ers om de regen van de ruiten af te vegen. Ook zijn er werkende koplampen.

De Xbox-website licht vijf auto's uit die voor het eerst in een Forza-game zitten, namelijk de Renault Alpine A110 1600S uit 1973, de Vauxhall Corsa VXR uit 2009, De Jeep Willys MB uit 1945, de Volkswagen Type 2 De Luxe uit 1963 en de Jaguar XK120 SE uit 1954. De honderd auto's zijn in een lijst te vinden op de Xbox-website


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou