'Homefront zal meer verschillen van concurrenten' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Homefront gaat verder van de andere jongens afstaan naarmate de serie vooruitgaat. In de singleplayer zullen we niet alleen wegblijven van tu enfilmpjes en andere meeslepende dingen doen. We hebben veel meer intere ante technologische plannen voor de toekomst. Maar we zitten nog in het planningstadium; nog niets staat vast."

Bilson is van mening dat de eerste Homefront al veel verschilt van concurrenten als Call of Duty. "Ik denk dat we heel afwijkend zijn geweest op het gebied van wereld en verhaal. Je bent geen soldaat in Homefront. Wat we moeten doen en wat het plan is, is om van guerrilla-oorlogsvoering meer dan alleen een naam te maken, het moet een gameplay-techniek worden."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou