Homefront maakt gebruik van THQ Online Pass | Gamer.nl

Homefront maakt gebruik van THQ Online Pass | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De pas bevat een code die ingevoerd moet worden om de game volledig online te kunnen spelen. Het is ook mogelijk om de multiplayer van Homefront zonder pas te spelen, maar dan kunnen spelers niet hoger dan level 5 worden. Met de pas kunnen zij doorgroeien tot level 75. Wie Homefront tweedehands koopt kan de THQ Online Pa daarna alsnog voor 10 euro aanschaffen.

2027

Homefront is een first-person shooter die zich afspeelt in het jaar 2027. De Verenigde Staten is bezet door Noord-Korea nadat een economische crisis ervoor gezorgd heeft dat de Verenigde Staten hun wereldmacht hebben verloren. Als infanterist moet een weg gevonden worden door de vijandelijke linies van het Noord-Koreanse leger. Daarnaast kan soms controle genomen worden over grond- of lucht-voertuigen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou