'Homefront kan qua spelduur concurreren met andere shooters' | Gamer.nl

'Homefront kan qua spelduur concurreren met andere shooters' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"De game kan qua spelduur concurreren met de beste huidige shooters, vooral met de spellen die een uitgebreide multiplayer hebben", legt Votypka uit. "Wanneer er veel speeltijd te vinden is in de multiplayer, is de singleplayer geen 12, 15 of 20 uur lang." Votypka zegt dat spellen die volledig om de singeplayer draaien, zoals een Ma Effect, door de spelduur zichzelf moeten bewijzen.

Votypka reageert hiermee op geruchten dat de singleplayer binnen vijf uur uit te spelen is. "We hebben veel tijd gestoken in het testen van het spel", vertelt David Votypka "We hebben ervaren spelers het spel in vijf uur of minder zien uitspelen", legt hij uit. "We hebben ook spelers acht tot tien uur zien doen over het spel. Dat is waar we ons een beetje tu enin bevinden; het ligt eraan wie je vraagt."

Homefront

Homefront speelt zich af in 2027. De Verenigde Staten zijn bezet door Noord-Korea, nadat een economische crisis ervoor gezorgd heeft dat het land zijn wereldmacht is verloren. De game is een first-person shooter, waarin spelers als onderdeel van het verzet proberen de Noord-Koreanen te verslaan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou