Home maakt Uncharted, Warhawk en Resistance beter | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Home, de aankomende service voor de PlayStation 3 waar je met een zelfgemaakt personage je eigen appartement kan inrichten, games kan opstarten en met vrienden kan chatten, gaat al bestaande games wat extra features meegeven.

Vandaag aangekondigd is dat Warhawk, Resistance: Fall of Man en Uncharted: Drake's Fortune extra opties krijgen in Home. Alle drie krijgen ze hun eigen 'kamers'. Het meest intere ante is Uncharted, waar via Home een 2D side-scroller te spelen zal zijn gebaseerd op de personages uit de game.

Resistance: Fall of Man zal een soort van virtueel museum krijgen. Als speler kan je door diverse levels uit de game lopen zonder dat je hoeft te spelen. Zo kan je de verschillende omgevingen op je eigen tempo bekijken. Ook zal in de Resistance-kamer een radio staan die radiocommunicatie tu en de Amerikanen en Britten laat horen, om het verhaal zo verder uit de doeken te doen.

En ten slotte Warhawk. In de kamer die voor deze online game bedoeld is, kun je met je maten een online potje starten en van te voren op een 'neppe' versie van aankomend level je strategieën bespreken. De natte droom van iedere online gamer, lijkt ons zo.

Met deze opties maakt Sony het aankomende Home nog een stuk intere anter voor gamers.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou