Holy Invasion of Privacy, Badman! moet naam veranderen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens uitgever Nippon Ichi Software kwam de game in conflict met een andere bestaande franchise. Mogelijk wordt hiermee Batman bedoeld, al noemde Nippon Ichi niet specifiek op welke franchise het ging. Het is nog niet bekend wanneer de game weer op PlayStation Network verschijnt.

Vervolg

Nippon Ichi heeft daarnaast besloten ook alle verwijzingen naar de andere franchise uit de vervolgtitel, Time to Tighten Up Security!, te halen. De game heet vanaf nu What Did I Do to Deserve This, My Lord 2 en is uitgesteld naar 4 mei.

What Did I Do To Deserve This, My Lord is een Tower Defence-game, waarin de speler de rol krijgt van slechte heerser. Door middel van het graven van tunnels en het uitbroeden van monsters moet de speler de helden die de tunnel betreden uitschakelen voordat ze de heerser bereiken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou