Hollow Knight: Silksong mogelijk op release naar Xbox Game Pass

Hollow Knight: Silksong mogelijk op release naar Xbox Game Pass

Het langverwachte Hollow Knight: Silksong komt mogelijk op release meteen op Xbox Game Pass te staan.

Dat claimt insider The Snitch op social media, waar hij "dag één" meldde met een groene emoji en een screenshot gerelateerd aan Hollow Knight. The Snitch lekte eerder ook al correct het bestaan - en de releasedatum - van de The Last of Us-remake.

Fans speculeren dan ook dat Silksong tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase morgenavond wordt getoond. Het zou opvallend zijn, omdat het al geruime tijd stil is rondom het langverwachte vervolg op Hollow Knight. De game is vooralsnog ook alleen aangekondigd voor pc en Nintendo Switch.

Hollow Knight is een metroidvania uit 2017 die geprezen wordt om zijn leveldesign en gameplay. In eerste instantie zou Silksong een uitbreiding op de game worden, maar men besloot er een volledig vervolg op te maken. Het spel is al jaren in ontwikkeling, maar wordt zelden getoond en een releasedatum is nog altijd niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Dan hoop ik erop dat de game ook dit jaar komt... hopelijk ook met meer ingebouwde opties. Zoals een Easy Mode, Randomizer Mode, etc. anders moet ik wachten op de mods, hahaha. Al wil ik verder niet in de nekken van de devs hijgen, het is immers een klein team.

0
test

@Ardyn Misgelukt :D

0
test

@Baukereg Ik snap niet zo goed wat je hiermee bedoelt? Hahaha

0

Aanbevolen voor jou