Hole in the Wall voor XBLA aangekondigd | Gamer.nl

Hole in the Wall voor XBLA aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game is gebaseerd op de televisieshow Hole in the Wall. Deze show komt uit Japan en was in 2009 ook in Nederland te zien op SBS 6. In het programma komt een piepschuimen muur op een deelnemer af. Uit de muur is een bepaalde vorm gesneden, waar de kandidaat doorheen moet zien te komen door zijn lichaam in lastige bochten te wringen. Lukt dit niet, dan wordt de deelnemer het water in geduwd door de muur.

De game hanteert hetzelfde principe. De Kinect-sensor registreert de lichaamshouding van de speler en bepaalt of hij wel of niet door de muur heen kan komen. De vormen worden steeds lastiger om doorheen te komen. De game biedt bovendien een multiplayermodus voor vier spelers en een overlevingsmodus waarin de muren elkaar snel opvolgen.

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou