Singles 2: Triple Trouble werd oorspronkelijk aangekondigd als Singles: Threesomes, een aanvulling waarvoor het originele spel nodig was. Ergens besloot ontwikkelaar Rotobee echter om voor een 'full blown' sequel te gaan. In Triple Trouble neem je als speler de rol aan van een man of een vrouw, wie intrekt in zijn of haar nieuwe flat.

Hier aangekomen blijkt je ex-vriend of vriendin er ook toevallig te wonen. Toeval wil dat je de derde persoon in het huis nogal aantrekkelijk vindt. Hoe ga je deze in je bed proberen te lokken, zonder je ex aan het gillen te krijgen? En is die liefdje met je ex nu echt over, of zijn er toch nog wederzijdse gevoelens? Allemaal vragen die je in Triple Trouble beantwoord zult krijgen.

Het spel telt een vijftiental missies en naast de drie hoofdrolspelers zullen nog twee belangrijke karakters een rol spelen in het verhaal. Ook zal je zo nu en dan je appartement uit gaan om bijvoorbeeld een bar te bezoeken. Singles 2 maakt gebruik van een gloednieuwe 3D engine die ongeveer dezelfde graphics aflevert als de vorige 3D engine. De release vindt plaats in mei.