Hohokum-maker kondigt online roguelike Loot Rascals aan | Gamer.nl

Hohokum-maker kondigt online roguelike Loot Rascals aan | Gamer.nl

Ontwikkelaar Ricky Haggett, bekend van games als Hohokum en Super Exploding Zoo, heeft de nieuwe game Loot Rascals onthuld. De online roguelike is in ontwikkeling bij zijn nieuwe studio Hollow Ponds.

In Loot Rascals moesten spelers een buitenaardse planeet met zeshoekige vlakken ontdekken. De omgeving en monsters hierin worden procedureel gegenereerd. Een belangrijk onderdeel in Loot Rascals is het verzamelen van Loot Chips door vijanden te verslaan. Deze Loot Chips kunnen worden gebruikt om vaardigheden aan te pa en of kunnen verkocht worden voor geld.

Wanneer spelers worden verslagen, worden de Loot Chips gestolen door de overwinnende vijanden. Deze verschijnen later weer in levels van andere spelers. Vervolgens kan worden gekozen of de teruggekregen Loot Chips worden teruggekeerd aan de rechtmatige eigenaar of zelf worden gehouden. Dit resulteert in een helpend hologram of een vijandige geest van de eigenaar.

Loot Rascals komt begin volgend jaar uit voor PlayStation 4 en pc. In een aankondigingstrailer is de game in actie te zien.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou