Hogwarts Legacy-video toont winterse in-game wereld

Hogwarts Legacy-video toont winterse in-game wereld

Ontwikkelaar Avalanche Software heeft een Hogwarts Legacy-video uitgebracht waarin de winterse wereld van het spel te bewonderen is.

De video is de derde in een reeks met rustgevende video's van Hogwarts Legacy. Eerder kwam er al video uit over een regenachtige lentenacht en werden er haardvuurvideo's uitgebracht. De nieuwe video is hieronder te bekijken.

Spelers besturen in Hogwarts Legacy een vijfdejaars student van Zweinstein. Men verkent de school en de wereld er omheen, leert toverspreuken, brouwt toverdrankjes en vliegt op een bezemsteel. De game speelt zich rond 1890 af, dus personages uit de boeken en films zijn er nauwelijks, op wat cameo's na.

De Harry Potter-game komt op 10 februari 2023 op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc uit. Hogwarts Legacy komt voorts op 4 april voor PlayStation 4 en Xbox One uit en op 25 juli voor Nintendo Switch.

Watch on YouTube
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Denk dat het moeilijk zal zijn om dit te verkloten. En als je een HP fan bent weet ik zeker dat het briljant zal zijn. Kan niet anders, haha!

0

@Markus88 Dat dachten we van CP 2077 ook :)

0
test

@Markus88 waar ik het meeste issues mee heb is dat dit zonder verhaal mogelijk niks wordt, maar als het wel een verhaal heeft hoe kan het dan zichzelf anders zetten dan bijvoorbeeld een ripoff van HP. Aangezien het toch gewoon op school en omgeving is en er hopelijk toch wel echt een goed verhaal in zit. Ik zie namelijk geen leuke game in enkel school volgen. Ook al zullen de echte diepe fans dat als een genot zien ben ik niet dat soort gamer. Ik ben gek op de wizarding World. Maar zonder verhaal zal ik deze mogelijk niet spelen of op de gok. En met verhaal vraag ik me af of het niet heel erg cringy ripoff is. Dus dit kan nu net voor mij dan toch behoorlijk easy verknald worden. Maar dat is puur voor mij dan.

0
test

@Snoop213 Ik zit er hetzelfde in. Avalanche Studios heeft nog niet een trackrecord met games van dit caliber en omvang. Daarom heb ik het nog niet gepreordered (wat ik meest wel leuk vindt als voorpret). Het is een beetje als wat marktplaats zegt. Als iets te mooi is om waar te zijn wees op je hoede ;) Ik hoop wel echt van ganser harte dat deze game datgene wordt waar we allemaal op hopen. Eerst de recensies maar afwachten en dan hopelijk snel spelen!

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou