Hogwarts Legacy-update ook voor PlayStation 5 uitgebracht

Hogwarts Legacy-update ook voor PlayStation 5 uitgebracht

De PlayStation 5-versie van Hogwarts Legacy is ook van een update voorzien.

De update lost meerdere bugs op en verbetert de performance van het spel. Daarnaast wordt ook de online verbinding verbeterd en wordt een bug met de Collector's Edition Trophy opgelost (via VGC). De patch kwam eerder al uit op pc en Xbox Series X en S, maar werd op de PlayStation 5 enkele dagen uitgesteld vanwege "onvoorziene problemen".

Spelers besturen in Hogwarts Legacy een vijfdejaars student van Zweinstein. Men verkent de school en de wereld er omheen, leert toverspreuken, brouwt toverdrankjes en vliegt op een bezemsteel. De game speelt zich rond 1800 af, dus personages uit de boeken en films zijn er nauwelijks, op wat cameo's na.

Denian gaf Hogwarts Legacy een 8,5 op Gamer.nl. "Hogwarts Legacy had nog wat langer in ontwikkeling mogen blijven om diens technische imperfecties te voorkomen. Het doet gelukkig nauwelijks iets af aan deze verder magische ervaring. Hogwarts Legacy biedt dé beloofde Wizarding World-simulatie in een open spelwereld, met een stortvloed aan content waar Harry Potter-fans zich in vast kunnen bijten."

Hogwarts Legacy is sinds 10 februari uit op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. De PS4- en Xbox One-versies verschijnen op 4 april en de Nintendo Switch-versie op 25 juli.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou