Nieuws
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy-update ook voor PlayStation 5 uitgebracht

Lost verschillende problemen op

Geschreven door Jari Klapwijk op
De PlayStation 5-versie van Hogwarts Legacy is ook van een update voorzien.

De update lost meerdere bugs op en verbetert de performance van het spel. Daarnaast wordt ook de online verbinding verbeterd en wordt een bug met de Collector's Edition Trophy opgelost (via VGC). De patch kwam eerder al uit op pc en Xbox Series X en S, maar werd op de PlayStation 5 enkele dagen uitgesteld vanwege "onvoorziene problemen".

Spelers besturen in Hogwarts Legacy een vijfdejaars student van Zweinstein. Men verkent de school en de wereld er omheen, leert toverspreuken, brouwt toverdrankjes en vliegt op een bezemsteel. De game speelt zich rond 1800 af, dus personages uit de boeken en films zijn er nauwelijks, op wat cameo's na.

Denian gaf Hogwarts Legacy een 8,5 op Gamer.nl. "Hogwarts Legacy had nog wat langer in ontwikkeling mogen blijven om diens technische imperfecties te voorkomen. Het doet gelukkig nauwelijks iets af aan deze verder magische ervaring. Hogwarts Legacy biedt dé beloofde Wizarding World-simulatie in een open spelwereld, met een stortvloed aan content waar Harry Potter-fans zich in vast kunnen bijten."

Hogwarts Legacy is sinds 10 februari uit op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. De PS4- en Xbox One-versies verschijnen op 4 april en de Nintendo Switch-versie op 25 juli.

Dit artikel delen:

Lees meer

Overgeklokte mobiele RTX 4090 overtreft RTX 3090 Ti Tencent annuleerde plannen voor vr-hardware
1

Reacties op: Hogwarts Legacy-update ook voor PlayStation 5 uitgebracht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • XCiL3

    • 20 februari 2023 12:03
    Dit is serieus een geweldig spel op veel vlakken… Grafisch en gameplay vind ik aan de top van de games liggen. Ook de opbouw in je character is echt heel goed gedaan. Ik houd er nou eenmaal van om niet alles in 1x te kunnen maar dat er een opbouw in zit. Je wordt aan de hand genomen, maar ook weer niet TE veel.. En even je skill testen wordt dan gedaan met een leuke opdracht. Ook de puzzels zijn erg leuk, niets wordt voorgekauwd en toch is het begrijpelijk wat je misschien wel moet doen…

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.