Hogwarts Legacy-patch zou diverse bugs en problemen moeten oplossen

Hogwarts Legacy-patch zou diverse bugs en problemen moeten oplossen

Avalance Software heeft een patch uitgebracht voor Hogwarts Legacy waarmee diverse bugs en prestatieproblemen zouden moeten zijn opgelost.

De patch is nu verkrijgbaar op pc en Xbox Series, maar laat nog een paar dagen op zich wachten op PlayStation 5. Dit vanwege onverwachte problemen die de kop op staken. De patch notes zijn hier te vinden.

Diverse spelers melden echter dat de patch niet de problemen oplost waar ze sinds release van de game tegenaan lopen. Zo ervaren sommige pc-spelers sinds release gestotter tijdens de gameplay en zelfs crashes - mogelijk veroorzaakt door het inladen van shaders. Op plekken als Reddit en de Steam-forums claimen mensen dat deze problemen nog niet opgelost zijn, en misschien zelfs erger gemaakt zijn.

Hogwarts Legacy kwam afgelopen week uit. De game scoorde een 8,5 op Gamer: "Hogwarts Legacy had nog wat langer in ontwikkeling mogen blijven om diens technische imperfecties te voorkomen. Het doet gelukkig nauwelijks iets af aan deze verder magische ervaring. Hogwarts Legacy biedt dé beloofde Wizarding World-simulatie in een open spelwereld, met een stortvloed aan content waar Harry Potter-fans zich in vast kunnen bijten."

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Moet zeggen heb nog geen problemen ervaren op de ps5, ik speel hem op de zwaarste instelling(HFR performance).

0
test

@Rijstekorrel Valt dat mee op 30fps?

0

@Mister Frowdo hoe bedoel je dat is juist geen 30fps HFR Performance: 1080p targeting 120 fps (weakest graphics for best performance, only available on supported HDMI 2.1 output displays. Goed geen 4k dan maar wel hoge fps, en 1080p is meer dan voldoende ziet er prachtig uit.

0

Aanbevolen voor jou