Hogwarts Legacy komt ook naar Nintendo Switch

Hogwarts Legacy komt ook naar Nintendo Switch

Warner Bros. Games bevestigt dat er plannen zijn om Hogwarts Legacy ook op Nintendo Switch uit te brengen. Ook bevestigt de uitgever nogmaals dat er geen online of coöperatieve gameplay in zal zitten.

Dit blijkt uit een FAQ die de uitgever na de State of Play van gisteravond online heeft gezet. De game werd in 2020 alleen onthuld voor PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc, maar aan datzelfde rijtje is ook de Nintendo Switch toegevoegd op de FAQ-pagina.

Nintendo Life meldt dat Amazon de cover van het spel al heeft geüpload. Normaal gesproken staat het op de cover van een Nintendo Switch-spel als het om een cloud-release gaat, maar die aanwijzing ontbreekt op de hoes van Amazon. Dat wijst er mogelijk op dat het spel volledig draait op de Nintendo Switch en dus niet gestreamd hoeft te worden op die console.

Elders in de FAQ meldt Warner dat Hogwarts Legacy geen co-op en online gameplay bevat. Ook bevestigt de uitgever dat het spel geen microtransacties of andere in-game aankopen krijgt.

 Hogwarts Legacy moet deze feestdagen uitkomen voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en dus Nintendo Switch.  

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Weten we ook gelijk waarom het er niet heel geweldig uit zag op sommige vlakken.

0
test

@Grimes De game is uiteindelijk al zo'n zes jaar in ontwikkeling. Zeker als zij nog geen devkits voor PS5/Series X en dergelijke hadden, is het duidelijk dat deze game bedoelt was om op een PS4 te draaien. Later in de ontwikkeling is de scope waarschijnlijk groter geworden door de leak, en later na de officiele onthulling. Veel fans gingen zeuren om een Switch versie en wetende dat er veel casual vrouwelijke HP fans zijn met een Switch... is deze keuze vrij logisch. Ik denk dat de reactie op de leak er ook voor had gezorgd dat WB er meer geld in zou stoppen om dit project echt enorm te maken.

0

Niet verwacht en idd wat hierboven al gezegd word zal het niet de next gen feel hebben maar het is dan wss ook gemaakt met x1 en ps4 in gedachten. Misschien zo n soort legacy idee wat ze ook bij fifa doen we zullen het zien!

0

Aanbevolen voor jou