Hogwarts Legacy breekt Twitch-record voor meeste gelijktijdige kijkers

Hogwarts Legacy breekt Twitch-record voor meeste gelijktijdige kijkers

Hogwarts Legacy, dat sinds gisteren voor mensen met een Deluxe Edition speelbaar is, heeft een Twitch-record verbroken.

Er keken afgelopen nacht op het hoogtepunt zo'n 1,3 miljoen mensen gelijktijdig naar streams van Hogwarts Legacy. Dat zijn de meeste gelijktijdige kijkers van een singleplayergame op Twitch ooit. Het vorige record lag bij Cyberpunk 2077, dat in december 2020 1,14 miljoen gelijktijdige kijkers behaalde.

Officieel komt de Harry Potter-game pas aanstaande vrijdag uit op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S, maar mensen die de Deluxe Edition van de game hebben gereserveerd, kunnen het spel sinds gisteravond al spelen.

Gisteravond verschenen er op social media ook berichten dat PlayStation Network niet of slecht bereikbaar was. Het is niet bekend of dit aan de populariteit van Hogwarts Legacy lag, maar diverse mensen die de game digitaal probeerden te spelen, konden dat niet. Inmiddels zijn de problemen naar verluidt opgelost.

Denian gaf onlangs een 8,5 aan de game: "Hogwarts Legacy had nog wat langer in ontwikkeling mogen blijven om diens technische imperfecties te voorkomen. Het doet gelukkig nauwelijks iets af aan deze verder magische ervaring. Hogwarts Legacy biedt dé beloofde Wizarding World-simulatie in een open spelwereld, met een stortvloed aan content waar Harry Potter-fans zich in vast kunnen bijten."

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mensen die hier JK Rowling gaan zitten verdedigen zijn net zo ffin triest als de mensen die deze game de kop in drukken om haar stand punt

0

@The soy sauce JK Rowling heeft niemand vermoord, niemand verkracht of niemand geslagen. Zij heeft een mening waarmee je het eens of oneens kan zijn, dit zou echter nooit een rede mogen zijn om mensen lastig te vallen welke van een spel genieten.

0
test

@grasshopper Well said!

0
test

@grasshopper precies.

0
test

@grasshopper ze gebruikt alleen haar enorm fortuin om te zorgen dat een bepaalde groep mensen geen basis rechten mogen hebben. Dit is meer dan een mening hebben. Ja je zou deze game moeten kunnen spelen zonder lastig gevallen worden. Maar besef wel dat elke euro die zij aan royalties verdiend zal gaan naar anti trans groepen, politici, en propaganda.

0
test

@Tonne heb je hier een bron van? want volgens mij klopt dat niet. Ik deel haar mening niet, maar ik vind wel dat wat je hier roept ook valt onder haat zaaien richting JKR.

0
test

@grasshopper Nee ze discrimineert een heel genre met mensen, dat is net zo kwalijk. Ze weet dat ze beroemd is en daar komen soms (helaas) restricties bij, dat je niet van alles en wat kan roepen Ze had ook gewoon dr bek kunnen houden, haar mening voor haar zelf kunnen houden Dan hadden we dit gezeik niet gehad in the first place

0

Aanbevolen voor jou