Hogwarts Legacy bevat meer dan honderd zijmissies

Hogwarts Legacy bevat meer dan honderd zijmissies

Er zitten in Hogwarts Legacy meer dan honderd zijmissies.

Dat heeft narrative director Moira Squier verteld aan GamesRadar. Daarbij worden spelers daarin af en toe tot keuzes gesteld, die invloed hebben op het verhaal - "zodat spelers hun eigen versie van dit episch verhaal kunnen beleven".

Squier benadrukt dat bepaalde keuzes die tijdens deze zijactiviteiten worden gemaakt "invloed uitoefenen op de hoofdcampagne door de ervaringen die men heeft beleefd". Daarbij heeft ook de manier waarop men tijdens zijmissies met bepaalde personages contact heeft gehad invloed op hoe ze reageren tijdens hoofdmissies.

Alle zijmissies zouden volgens Squier op elk moment gedaan kunnen worden - ze komen dus niet pas na bepaalde momenten in het hoofdverhaal beschikbaar. Toch hangt alles samen. "De volgorde waarop spelers besluiten deze missies te doen heeft een impact op het verhaal en de game."

Gamer.nl speelde onlangs een aantal uur Hogwarts Legacy: "Avalanche vangt de wind in de rug: de game ziet er schitterend uit, de actievolle gameplay biedt behoorlijk wat complexiteit en de ontwikkelaars houden zich in hun vormgeving enorm trouw aan de bronmaterie. Het is maar goed dat we honderd jaar terug de tijd in gaan, ruim voordat een uitgemolken personage als Perkamentus ook maar enige relevantie had. Hogwarts Legacy wordt een persoonlijk avontuur – een eigen boek, in feite – waarin het hoofdpersonage jouw naam draagt en je precies het soort leerling kunt worden die je altijd al wilde zijn." Lees de complete preview hier.

Hogwarts Legacy komt op 10 februari uit op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. De PS4- en Xbox One-versies verschijnen op 4 april en de Nintendo Switch-versie op 25 juli.

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb al een paar jaar dat ik echt een hekel heb aan sidemissions.. Vaak zijn het fetch quests of "maak 40 van deze vijanden dood en krijg 50 exp". Dus hoop dat ze de kwaliteit hebben van witcher 3 of iets in die richting.

0
test

"Vind smekkies in alle smaken." Reward: 100 XP

0

Aanbevolen voor jou