Hogwarts Legacy is bestverkochte betaalde game op Steam

Hogwarts Legacy is bestverkochte betaalde game op Steam

Hogwarts Legacy is een maand voor release al de bestverkochte betaalde game op Steam.

Valve publiceert op Steam een lijst met de producten die het meeste geld opleveren. Hogwarts Legacy staat op de vijfde plek, maar de games daarboven (Apex Legends, Counter-Strike: Global Offensive en Dota 2) zijn free-to-play en staan dus zo hoog vanwege transacties in de game zelf. Daarnaast staat ook de Steam Deck boven het Harry Potter-spel. 

Qua pure verdiensten levert Hogwarts Legacy op Steam nu dus al meer op dan alle andere games die voor een premium prijs verkocht worden. Daarmee heeft het spel uitgekomen games als Call of Duty: Modern Warfare 2 en Fifa 23 ingehaald.

Spelers besturen in Hogwarts Legacy een vijfdejaars student van Zweinstein. Men verkent de school en de wereld er omheen, leert toverspreuken, brouwt toverdrankjes en vliegt op een bezemsteel. De game speelt zich rond 1800 af, dus personages uit de boeken en films zijn er nauwelijks, op wat cameo's na.

De game komt op 10 februari uit op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. De PS4- en Xbox One-versies van het spel verschijnen op 4 april en de Switch-versie komt op 25 juli uit.

Hogwarts Legacy
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Het lijkt mij ook een leuke game, maar hebben zoveel mensen hem al gepreorderd of zo?

0
test

@mole28 ja ik ga het ook doen. Laatste keer dat ik dat deed schoot bioware mij neer. Met hogwarts legacy heb ik alle vertrouwen.

0

@armilo-theus Ik pre-order niks meer. Geloof er gewoon niet meer in en is niet meer van deze tijd. Eerst maar eens kijken wat de reviews zijn en hoe de performance is. Op stream zijn genoeg exemplaren te vinden dus geen noodzaak tot pre-orderen.

0
test

@armilo-theus Oke ja ik vroeg het me af omdat de game pas over een paar weken uitkomt en nu al super verkoopt. Zelf preorder ik eigenlijk niets, met uitzondering dat als ik een game op de dag van release wil spelen. Dan kan het zijn dat ik hem enkele dagen van te voren koop zodat ie al op de harde schijf staat.

0

Aanbevolen voor jou