Hogere moeilijkheidsgraad Crota's End in Destiny komt 21 januari | Gamer.nl

Hogere moeilijkheidsgraad Crota's End in Destiny komt 21 januari | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Spelers kunnen de Raid starten door in Crota's End te selecteren in de Director en vervolgens de hogere moeilijkheidsgraad te kiezen. Vijanden in de Hard mode zijn level 33. De level cap van spelers is vooralsnog 32.

Mensen die de Hard-modus van de raid uitspelen, krijgen nieuwe items, waaronder de wapens Aby Defiant, Fan of Ir Yut, Oversoul Edict en World of Crota. Ook krijgens pelers de zogeheten Crux of Crota, dat nodig is om de Eidolon Ally te upgraden naar de Necrochasm.

Bungie laat weten dat de eerste groep die de eindbaas van Crota's End verslaat, waarschijnlijk wat spullen uit de Bungie Store krijgt. Daaronder vallen t-shirts, petjes en posters.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou