De Command and Conquer: Renegade demo is nu ruim 3 dagen uit en veel gamers proberen na het verslaan van het kleinere broertje via de LAN optie, hun victorie nu ook op internet te zoeken. Wat hierop volgt is lag, ongelooflijk veel lag.

Dat de lag niet alleen aan de eerder gereleasde versie ligt, is bij veel mensen niet bekend. Volgens Westwood komt de lag ook vooral door het aantal gebruikers wat op een kabel verbinding voor server gaat spelen. En om alles zo vlug mogelijk te laten lopen is er nu een 'hoe start ik een server op in de demo van C&C: Renegade' guide online gekomen.The number of allowable players is automatically detected and set by the game. We STRONGLY recommend that you do not run a server if your connection speed does not meet the following requirements:

Bandwidth > 2.0 Mb for a 32 player game

Bandwidth > 1.0 Mb for a 16 player game

Bandwidth > 0.5 Mb for an 8 player game De meeste kabel verbindingen hebben als max 128 k/s, wat de 0.5 MB bij lange na niet haalt. Mocht jij wel een server thuis hebben staan en een game willen hosten, kijk dan even in de guide.