Naar The Chronicles of Spellborn wordt al lange tijd reikhalzend uitgekeken, maar aan dat wachten komt binnenkort gelukkig een eind, want 28 november zal het spel in de Benelux uitkomen. Om dat te vieren wordt het spel uitgebreid gelanceerd op Het Multimedia Event, dat 28, 29 en 30 november plaats zal vinden in de Jaarbeurs Utrecht.

The Chronicles of Spellborn is een MMORPG van Nederlandse makelij en wordt ontwikkeld is voor de PC. Het spel speelt zich af in een fantasy-universum waarin je zowel met als tegen andere spelers kunt vechten en delen van de spelwereld in je bezit krijgen. Ook kunnen je acties daadwerkelijk invloed uitoefenen op de wereld, waarin vele duizenden andere spelers vertoeven.

Op HME 2008 kan iedereen met een voorliefde voor de nieuwste producten op het gebied van multimedia terecht. Je kunt er veel zien, proberen en kopen. Ideaal dus, voor gadgetfreaks, computerfanaten en gamers die op de hoogte willen blijven van de laatste (technologische) ontwikkelingen. Bezoek voor meer informatie de website.