Hitman wordt volledig episodisch | Gamer.nl

Hitman wordt volledig episodisch | Gamer.nl

Square Enix heeft aangekondigd dat Hitman in meerdere episodes wordt uitgegeven. De eerste episode bevat het proloog en de eerste missie, deze verschijnt nog steeds op 11 maart.

Hitman zou oorspronkelijk verkocht worden voor de prijs van een volledige game. Nu wordt de game opgedeeld in meerdere delen. Het eerste deel bevat het proloog en de eerste mi ie die zich afspeelt in Parijs. Deze episode verschijnt op dezelfde datum als oorspronkelijk gepland was, 11 maart. De tweede episode wordt uitgebracht in april en speelt zich af in Italië. De derde episode wordt in mei verwacht en laat spelers mi ies uitvoeren in Marokko.

Europese prijzen zijn nog niet bekend, Amerikanen betalen voor de eerste episode 15 dollar, latere episodes worden verkocht voor 10 dollar. Het volledige pakket is te koop voor 60 dollar. De verwachting is dat deze prijzen in dollars direct worden omgezet naar euro’s.

Square Enix plant naast deze episodes meer content voor Hitman. De ontwikkelaar belooft tot het eind van 2016 “reguliere maandelijkse content updates” voor de game uit te brengen. Deze content gaat zich afspelen in drie nieuwe locaties: Thailand, de Verenigde Staten en Japan.

Een Collector’s Edition is bevestigd voor release tegelijkertijd met de eerste episode. Deze versie bevat een digitale kopie van de volledige game, een beeldje van Agent 47, een artbook en de iconische rode stropdas. De prijs in Noord-Amerika wordt 140 dollar.

Hitman
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou