Hitman: Sniper Challenge gratis bij pre-order Absolution | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Sniper Challenge lanceert 15 mei voor Xbox 360 en PlayStation 3, op dezelfde dag dat spelers Hitman: Absolution kunnen pre-orderen. Een PC-versie volgt op 1 augustus en wordt beschikbaar gemaakt op Steam. De pre-order-actie verloopt via een aantal specifieke retailers, te weten Bart Smit, Mediamarkt, Free Record Shop, Intertoys en Game Mania.

Hitman: Sniper Challenge is een lo taand spel dat spelers alvast laat spelen met Agent 47. Hij krijgt als taak om Richard Strong Jr. uit te schakelen, de baas van het bedrijf Stallian Armaments. Spelers moeten een zo hoog mogelijke score te zien te halen, die vergeleken kan worden met anderen via leaderboards. Er zijn daarnaast upgrades vrij te spelen, die ook beschikbaar komen in Hitman: Absolution, dat op 20 november lanceert. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou