Hitman-maker IO Interactive werkt aan nieuwe James Bond-game

Hitman-maker IO Interactive werkt aan nieuwe James Bond-game

IO Interactive werkt aan een nieuwe James Bond-game genaamd Project 007. Dat laat de Hitman-maker weten via een nieuwe teaser.

Project 007, een werktitel voor de uiteindelijke game, betreft een origineel 'James Bond-oorsprongsverhaal'. Spelers stappen namelijk in de schoenen van een beginnende Bond en moeten gedurende het verhaal zijn 00-status verdienen.

Op de website laat IO Interactive weten dat de studio de game zelf ontwikkelt en uitgeeft. Momenteel is IO Interactive op zoek naar onder andere een senior producer, concept artist en multiplayermanager. Vermoedelijk is de game daarom nog in een vroeg stadium en krijgt het een multiplayermodus.

Een releasedatum en platformen voor Project 007 zijn nog niet bekend. Momenteel werkt de studio ook aan Hitman 3, dat op 20 januari verschijnt voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Switch (cloud gaming) en pc.

Watch on YouTube
Dit bericht bekijken op Instagram

-

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ja laat dan verdomme wat zien man...

0
test

It's about f*ckin' time. Zo lang gewacht op een Bond game en met IOI, moet dat wel goed komen. Hopelijk ook een leuk multiplayer component.

0

Aanbevolen voor jou