Hitman: Absolution 'niet makkelijker, wel flexibeler' | Gamer.nl

Hitman: Absolution 'niet makkelijker, wel flexibeler' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Hitman is altijd al een moeilijke game geweest en op veel manieren is het nog steeds moeilijk. We proberen nu de speler makkelijker wegwijs te maken in de game," vertelt Blystad. "We laten hem de game snappen en helpen de spelers keuzes te maken, in plaats van hem dood te laten gaan en hem opnieuw te laten beginnen."

Ook krijgt de speler de keus om de game op zijn eigen manier te spelen. Met de nieuwe dynamische kunstmatige intelligentie kan een speler als 'Rambo' door de levels heen, of juist willen sluipen. "Voor degene die sluipend willen spelen, is er meer diepte toegevoegd in de game dan we ooit tevoren hebben gehad." Hitman: Absolution verschijnt in 2012 op de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou