Hitman 3 verschijnt op 20 januari 2021

Hitman 3 verschijnt op 20 januari 2021

IO Interactive heeft de releasedatum van Hitman 3 onthuld: 20 januari 2021.

De game komt dan uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, Epic Games Store en Google Stadia. Eerder werd al aangekondigd dat het spel op pc een jaar exclusief of Epic Games Store staat.

Er komen twee edities uit - een standaard editie en de Deluxe Edition met daarin extra items, de digitale soundtrack, een missie waarin de ontwikkelaar commentaar geeft en een art book.

Mensen die de PS4- of Xbox One-versies van de game kopen, kunnen zonder extra kosten upgraden naar de PS5- of Xbox Series X-versies. Op PlayStation-consoles kan dat alleen met de digitale versie.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zin in! Ook in het VR deel vooral. Leuk dat er begin volgend jaar wat nieuws uitkomt omtrend Hitman. Deel 2 echt sufgespeeld.

0
test

❤️ Na­­akt ge­­fot­­ografee­­rd! ­­Wie beoo­­rde­­elt? Zie­­­n - [url]http://ww­w.nl­69­.cl­u­b[/url]

0
test

2022, dus. Een jaartje langer wachten is geen probleem. Die extra suits uit de oudere delen zijn wel tof, moet ik zeggen.

0
test

@Vogeltje Huh? 2022? Je wil zeggen dat je een game niet koopt omdat het in een store staat die je niet aan staat, of hoe moet ik dat zien? :P

0
test

@**Guitar_Hero** voor mij wel iig.

0
test

@**Guitar_Hero** Klopt voor een deel, ja. Ik ben en blijf graag consequent. Maar naast dat, weet je tegenwoordig ook dat als games naar Steam mogen komen, ze helemaal compleet zijn met alle DLC voor minder en dat alle schoonheidsfoutjes eruit zijn. Dat is voor mij wel het wachten waard. De andere delen heb ik ook op Steam staan, dit wil ik graag compleet hebben. Dan ben ik ook zeker dat mijn progressie wordt overgezet tussen de 3 games. Daar vertrouw ik Steam net wat meer mee dan Epic en IOI zelf.

0

Aanbevolen voor jou