Hitler te vermoorden in bonusmissie Sniper Elite V2 | Gamer.nl

Hitler te vermoorden in bonusmissie Sniper Elite V2 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De bonusmi ie valt binnen de singleplayer en komt met twee extra wapens: de semi-automatische SVT-40 en het standaard Duitse dienstgeweer de Kar 98. Volgens de beschrijving reist Hitler in de mi ie met zijn persoonlijke trein van Berchtesgaden naar Berlijn. Spelers krijgen de kans om hem te doden wanneer de trein op een station stopt en hij uitstapt.

"Er is slechts één kans voor spelers om te doen wat zoveel mensen hebben gewenst dat er gebeurd was - het uitschakelen van de leider van het Derde Rijk. Eén kans. Eén kogel. Zorg dat hij raak is", aldus de beschrijving van 505. Of de pre-order-bonus ook voor Nederlanders beschikbaar komt, is niet bekendgemaakt.  

Sniper Elite V2 is een third-person tactisch schietspel dat zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. In het spel moeten spelers wetenschappers van de Nazi's opsporen. De tactische shooter komt op vier mei uit voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou