Hints in Fortnite-map suggereren Nexus-evenement

Hints in Fortnite-map suggereren Nexus-evenement

Uit een aantal hints in de map van Fortnite kan worden opgemaakt dat de Nexus-dimensie terugkeert naar het spel. Ook wordt er gespeculeerd dat items uit de Vault wellicht terugkeren in een speciaal evenement.

Het achtste seizoen van Fortnite nadert zijn einde en de fanatieke spelers zijn dus al volop aan het speculeren over wat er staat te gebeuren in Seizoen 9. Zo zijn er verschillende runen verschenen op de map, komt er rook uit de vulkaan en hebben dataminers meer bewijs gevonden voor een Nexus-evenement.

In de meest recente update van Fortnite zijn veel nieuwe bestanden toegevoegd. Dataminers hebben onder andere ontdekt dat er een evenement gaat plaatsvinden dat te maken heeft met de Nexus-dimensie, de dimensie die ontstond toen Kevin the Cube in het zesde seizoen van Fortnite explodeerde.

Er zijn beelden gelekt op Twitter van het Nexus-evenement, waarin een lichtgevende bal te zien is in het midden van zes pilaren. Deze pilaren bevatten ieder een van de items die eerder uit het spel werden verwijderd en in de zogenoemde Vault zijn gestopt. Dit zijn de Infinity Blade, Bouncers, Grapper, Tactical SMG, Drum Gun en de X4 Stormwing. Het lijkt erop dat spelers straks kunnen stemmen om een van de items terug te laten keren in Fortnite.

Eerder werd al een grote kluis ontdekt in het midden van Loot Lake. Hiernaast staat een gebouw met zes monitoren, waar sinds een paar dagen geleden één voor één de items in de Vault op lijken te verschijnen. Een krijtbord naast de monitoren bevestigen de geruchten, want hierop is de tekst 'Vault???' te lezen. Op het moment zijn er nog drie monitoren waarop een item moet verschijnen, waarna we waarschijnlijk meer te weten komen over het evenement.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou