Wel potverdorie! Allemamaggies nog aan toe. Opnieuw brengt Gamer.nl u schokkend gamenieuws: Paris Hilton is niet dom. Het lieve Hilton-kind maakte afgelopen week op de E3 bekend dat ze ontzettend blij was met haar nieuwe mobiele telefoongame Diamond Quest. Dit verkondigde ze terwijl ze voor een doek zat waarop groot het logo van het spel te zien was: Paris Hilto's Jewel Jam. Heel de games-industrie lachte Paris in haar gezicht uit en de tranen waren bij Miss Hilton niet meer te houden.

Opmerkelijk is nu dat GameLoft, de uitgever van de game, bekend heeft gemaakt dat de game van naam is verwisseld en inderdaad nu Diamond Quest heet. Ofwel: Paris had het bij het rechte eind en iedereen die sarcastische opmerkingen gemaakt heeft moet zich hard gaan schamen.

De uitgever legt uit dat Paris haar timing om dit te vertellen niet al te slim was, maar dat ze wel gelijk had. Wij denken: yeah right, jullie proberen gewoon een behoorlijke blunder recht te zetten. De Gamer.nl reactiebox vraagt zich af: wat vindt u van deze zaak?