High on Life verschijnt op 25 oktober

High on Life verschijnt op 25 oktober

High on Life, de nieuwe game van Rick and Morty-maker Justin Roiland, komt op 25 oktober uit.

Dat heeft Squanch Games aangekondigd. Het was al bekend dat de game dit najaar uit zou komen, maar nu is dus de precieze releasedatum bekend. Het spel komt dan uit op Xbox Series X en S, Xbox One, Steam, Epic Games Show en Xbox Game Pass.

Er werd ook een korte nieuwe video uitgegeven genaamd 'Guy in a Hole'. Dit is een klein filmpje dat in de game te zien is op in-game monitors. Om een goed beeld te geven van het spel zelf, is hieronder ook de onthullingstrailer te zien.

High on Life van Justin Roiland werd tijdens de Xbox en Bethesda Games Showcase onthuld. De first-person shooter draait om een student die een pratende geweer gebruikt om de aarde tegen een buitenaardse invasie te beschermen. De aliens willen mensen als een nieuwe drug gebruiken. Spelers verzamelen gedurende het spel upgrades en meer pratende geweren om de buitenaardse wezens mee te vernietigen. Tijdens het spel geven deze pratende geweren feedback en hun eigen kijk op de situatie.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Klein foutje: Het spel komt dan uit op Xbox Series X en S, Xbox One, Stream, Epic Games Show en Xbox Game Pass. Denk dat stream, Steam moet zijn ;)

0
test

@-JK- Correct, thanks!

0
test

Nice! Hier kijk ik wel echt naar uit!

0

Aanbevolen voor jou