High on Life blijkt grootste Xbox Game Pass-release van dit jaar

High on Life blijkt grootste Xbox Game Pass-release van dit jaar

High on Life is de meest succesvolle Xbox Game Pass-release van dit jaar.

Dat heeft Microsoft aangekondigd. Het was al bekend dat de game het goed deed - gisteren bleek al dat het spel op de nummer één positie van populairste Game Pass-spellen stond - maar Microsoft heeft nu bevestigd dat het om de "grootste" release op Game Pass van het jaar gaat. 

Daar blijft het echter niet bij. High on Life is ook de grootste Game Pass-release van een third-party spel ooit en de grootste Game Pass-release van een singleplayergame ooit. De bovenstaande records zijn gebaseerd op de hoeveelheid uren die gespeeld zijn in de eerste vijf dagen sinds release.

High on Life kwam afgelopen week uit en is ontwikkeld door het team van Justin Roiland - de maker van Rick & Morty. De first-person shooter draait om een student die een pratend geweer gebruikt om de aarde tegen een buitenaardse invasie te beschermen.

De aliens willen mensen als een nieuwe drug gebruiken. Spelers verzamelen gedurende het spel upgrades en meer pratende geweren om de buitenaardse wezens mee te vernietigen. Tijdens het spel geven deze pratende geweren feedback en hun eigen kijk op de situatie.

High on Life is verkrijgbaar op Xbox Series X en S, Steam, Epic Games Show en Xbox Game Pass.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Nou kom er maar in jongens

0
test

Netjes! en dat zonder echte marketing voor de tijd. Heb hem nu een uurtje gespeeld en vind dat er zoveel in wordt gepraat dat ik ze soms gewoon skip. Heb gedurende de dag op het werk al genoeg gesprekken gehad met klanten. Maar het is een heerlijke shooter.

0
test

@FukijamaPS4 het geklets van guns en npc's (buiten het echte verhaal) is aan te passen in de opties. Maar verder idd vermakelijke game, het metroidvania element verrast me positief! :)

0

Aanbevolen voor jou