'High-end Nvidia gametablet gaat 299 dollar kosten' | Gamer.nl

'High-end Nvidia gametablet gaat 299 dollar kosten' | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De gametablet van Nvidia heeft een 8 inch-scherm met een full-hd-resolutie van 1920 bij 1080 pixels, Tegra K1-chip met een 2,2GHz quadcore-proce or, 2 GB aan werkgeheugen, 16 of 32 GB aan opslagruimte en twee 5 megapixel-camera's aan de voor- en achterzijde.

De Android-tablet komt beschikbaar in een 16 GB wifi-versie en 32GB 4G-versie voor respectievelijk 299 en 399 dollar. Het geluid komt uit twee stereospeakers aan de voorzijde en verder is er een microSD-kaartslot, bluetooth 4.0 en een mini-hdmi-ingang aanwezig.

Acce oires

Nvidia levert een stylus bij de tablet en voor 59 dollar kan een externe bluetooth-controller worden aangeschaft. Ook komt er een cover van 39 dollar beschikbaar waarmee de tablet kan worden neergezet.

Nvidia heeft al de Shield op de markt, een Android-handheld in de vorm van een Xbox-controller.

Door NUtech


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou