Hideo Kojima wilde stemacteur David Hayter al eerder vervangen | Gamer.nl

Hideo Kojima wilde stemacteur David Hayter al eerder vervangen | Gamer.nl

In een podcast met GameInformer heeft David Hayter, de stemacteur van Snake in de meeste Metal Gear Solid-games, meer verteld over zijn relatie met maker Hideo Kojima.

Hayter werd vervangen door 24-acteur Kiefer Sutherland in het vijfde deel van Metal Gear Solid. “Ik denk dat hij het slecht heeft afgehandeld en ik heb geen liefde voor Kojima”, zegt Hayter. “Ik respecteer hem en ik denk dat hij een briljante spellenmaker is. Ik ken hem niet als persoon, maar als zakenman was ik niet onder de indruk.” Hij meldt hiernaast geen intere e te hebben om weer met Kojima te werken.

In de podcast weet Hayter ook te melden dat Kojima hem voor het derde en vierde deel uit de serie opnieuw audities liet uitvoeren en dat Kojima acteur Kurt Ru el op het oog had als de nieuwe stem voor Snake.

Nu Kojima weg is bij Konami, hoopt de stemacteur dat hij wordt teruggevraagd voor de rol. Wanneer Hayter wordt gevraagd of hij Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain gaat spelen, antwoordt hij sarcastisch: “Ja, dat worden een vernederende zestig uur waar ik niet op kan wachten”.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou