Hideo Kojima wil films en muziek maken

Hideo Kojima wil films en muziek maken

Death Stranding- en Metal Gear-bedenker Hideo Kojima heeft aangegeven dat hij wil experimenteren met het maken van films en muziek.

De ontwikkelaar sprak onlangs tijdens de uitreiking van de Japanse Anan Awards, waar hij een prijs won voor zijn werk aan Death Stranding (via VGC). Hoewel hij heel zijn leven al games maakt, "zijn in digitale werken alle vormen van media met elkaar verbonden. Ik zou dus graag mijn werk in games uitbreiden naar films en muziek."

Kojima's liefde voor films is geen geheim. Niet alleen praat hij op social media vaak over films, veel van zijn games hebben ook lange scènes die zijn opgezet als filmscènes. Daarbij heeft Kojima Productions eerder ook een studio in Los Angeles opgericht die zich richt op het maken van films en televisie, al is het nog niet duidelijk waar men daar aan werkt.

Kojima werkt zover bekend aan meerdere gameprojecten. Officieel is er in ieder geval een nog naamloze game met actrices Elle Fanning en Shioli Kutsuna in de maak. Ook is duidelijk dat er aan een game gewerkt wordt die gebruikmaakt van Microsofts cloudtechnologie, al zou dat dezelfde game kunnen zijn. Verder gaan er al geruime tijd geruchten over een mogelijk vervolg op Death Stranding en een horrorgame genaamd Overdose met actrice Margaret Qualley in de hoofdrol.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat lijkt mij ook meer zijn passie.

0
test

Wie Hideo in actie wil zien in films moet eens de 2 cultklassiekers "Versus" en "Azumi" gaan kijken waar hij kameo's in doet.. Beide films van een ander meesterbrein genaamd Ryuhei Kitamura btw.

0

@ali3n8tor Versus wel gezien, maar had hem niet ontdekt. Geniale film.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Takashi is ook geniaal... dead or alive delen.. audition.. totale mafkees is dat~! overigens niet gerelateerd aan deze regiseurs, voor some total crazy japan shit: meatball machine , Tokyo Gore Police, Tetsuo the iron man 1/2/3 en natuurlijk: The story of Ricky !!!

0
test

@ali3n8tor Komt hij in Azumi voor? haha, nooit geweten.

0
test

@SuperDre De scene is te vinden op Youtube, op aardappel kwaliteit maar nevertheless :) Die van Versus kan ik nergens terugvinden vooralsnog op YT helaas

0

Aanbevolen voor jou