Hideo Kojima werkt aan Xbox-game met cloudtechnologie

Hideo Kojima werkt aan Xbox-game met cloudtechnologie

Hideo Kojima gaat een Xbox-game ontwikkelen die gebruikmaakt van cloudtechnologie.

Kojima, de bedenker van de Metal Gear-reeks en Death Stranding, verscheen kort in de Xbox en Bethesda Games Showcase. Daarin meldde hij dat hij samenwerkt met Xbox Game Studios om aan een spel te werken die hij al een tijdje wilde maken, maar wat niet mogelijk was vanwege technologische limieten.

Veel details gaf hij niet, maar volgens hem is het "iets dat iemand nog nooit eerder heeft ervaren of gezien. Ik heb erg lang gewacht op de dag dat ik het eindelijk kon maken. Met Microsofts nieuwe cloudtechnologie en de veranderende trends in de industrie, is het nu mogelijk om mijzelf uit te dagen om dit nooit eerder verschenen concept te maken. Het gaat misschien een tijdje duren, maar ik kijk er naar uit om met Xbox Game Studios samen te werken en in de toekomst meer te laten weten."

Er werd verder niets getoond. Eerder deze week gingen er geruchten over een nieuwe game van Kojima genaamd Overdose met actrice Margaret Qualley in de hoofdrol, maar het is niet bekend of dat hetzelfde project is of dat het überhaupt bestaat.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

@coola wat zei ik je kojima werkt met xbox samen, maar hij werkt ook met ps samen als we de acteur mogen geloven tenzij sony eem andere studio deathstranding 2 laat maken

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola overdose is ook helemaal niet bevestigd dat dat een game is waar hij aan werkt misschien zo gerucht waar er velen van waren van vele games en soms waar maar vaak niet.

0

Aanbevolen voor jou