Hideo Kojima verstuurt cryptische tweet na Death Stranding 2-lek Norman Reedus

Hideo Kojima verstuurt cryptische tweet na Death Stranding 2-lek Norman Reedus

Nadat Norman Reedus heeft gezegd dat Death Stranding 2 in de maak is, verstuurt regisseur Hideo Kojima een tweet waarin hij naar Reedus verwijst.

Acteur Norman Reedus, die de rol van Death Stranding-hoofdpersonage Sam Porter Bridges vertolkt, meldde dat de productie van Death Stranding 2 'net is begonnen'. Een bevestiging van regisseur Hideo Kojima blijft uit, maar hij ontkent ook nog niets. In een recente tweet lijkt hij wel op de uitspraken van Reedus te reageren.

Wat Kojima precies bedoelt met onderstaande tweet is onduidelijk. "Ga naar je privékamer, mijn vriend", luidt het, gevolgd door een duimpje en hartjesogen. De tweet is vergezeld door drie foto's. Op de eerste foto is Kojima te zien met de honkbalknuppel 'Lucille' uit The Walking Dead; op de tweede foto zit Norman Reedus op zijn knieën voor Kojima, terwijl de Japanse gameregisseur op het punt lijkt uit te halen met de knuppel. Op de derde foto staan de twee er weer als vrienden bij.

In 2020 zei Reedus al dat hij weer samenwerkte met Kojima aan een nieuwe game, en in augustus van dat jaar meldde hij te denken dat Death Stranding 2 eraan zat te komen. Nog voor Death Stranding zou Reedus met Kojima - toen hij nog samenwerkte met uitgever Konami - werken aan een nieuw spel in de Silent Hill-serie, geregisseerd door Kojima en Guillermo del Toro. Die game werd echter geschrapt door Konami. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

In andere woorden leer je muil houden

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou