Hideo Kojima verduidelijkt dat hij niet door Sony wordt overgenomen

Hideo Kojima verduidelijkt dat hij niet door Sony wordt overgenomen

Ondanks aanhoudende geruchten heeft Death Stranding- en Metal Gear-bedenker Hideo Kojima benadrukt dat Kojima Productions onafhankelijk blijft.

Het gerucht ontstond nadat op de officiële website van PlayStation Studios de banner van een update werd voorzien: Death Stranding kreeg er een plekje in. Alle andere games in de banner zijn ontwikkeld door Sony-studio's. 


Dat wilde echter niet per se zeggen dat Kojima Productions overgenomen ging worden; Death Stranding werd immers sowieso al uitgegeven door Sony. Om geruchten de kop in te drukken heeft Kojima op Twitter duidelijk gemaakt dat zijn studio onafhankelijk blijft. 

Overigens liet journalist Jeff Grubb in een recente podcast op GiantBomb weten dat hij een paar weken geleden heeft vernomen dat Kojima een deal heeft voor een exclusieve Xbox-game. Dit is echter nooit officieel bevestigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Demon's Souls staat ertussen omdat de remaster de meest recente release is van Bluepoint Studios, wat nu wel een sony studio is. Alle games in de afbeelding, op Death Stranding na, zijn van first party studios. Vandaar de verwarring.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

het gerucht van kojima dat een game maakt voor microsoft gaat al sinds stadia de stekker er uit heeft getrokken bij hun games.

0

Aanbevolen voor jou