Hideo Kojima toont logo's uit nieuwe game, mogelijk Death Stranding 2

Hideo Kojima toont logo's uit nieuwe game, mogelijk Death Stranding 2

Hideo Kojima heeft logo's online geplaatst die vermoedelijk uit een nieuwe game van hem komen - mogelijk een vervolg op Death Stranding.

De ontwikkelaar plaatste drie logo's op social media. De tekst bij de illustraties luidt "begin een nieuwe reis". De illustraties zijn hieronder te bekijken.

De logo's hebben qua uiterlijk veel weg van het Bridges-logo uit Death Stranding. Daarbij lijkt het middelste logo op een paraplu, en in de eerste game draagt het personage Fragile ook een paraplu. Fans speculeren dan ook dat de logo's afkomstig zijn uit een mogelijk vervolg, waar al geruime tijd geruchten de ronde over doen.

Daarbij heeft Geoff Keighley gereageerd op de tweet met een gif waarin staat "hmm, erg interessant". Fans hopen dan ook dat de nieuwe game wordt onthuld tijdens The Game Awards die in de nacht van 8 op 9 december worden uitgezonden.

Hoe dan ook heeft Kojima al bekendgemaakt dat actrices Elle Fanning en Shiori Kutsuna in een nieuwe game van hem spelen. Of dat om Death Stranding 2 of een ander project gaat is niet duidelijk. Ook is bekend dat Kojima aan een project werkt dat gebruikmaakt van de cloudtechnologie van Microsoft. Tot slot gaan er geruchten over een horrorgame genaamd Overdose. Daar zijn zelfs mogelijke beelden van uitgelekt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat een geniale meesterlijke logo's

0

@worms_master Een geweldig genie met fantastische games!

0
test

@Iconic Vroeger, nu maakt die onbegrijpelijk slechte kutzooi.

0
test

Wat een meesterbrein!

0

Aanbevolen voor jou