Hideo Kojima: ‘Project in de wacht gezet omdat het op The Boys leek’

Hideo Kojima: ‘Project in de wacht gezet omdat het op The Boys leek’

Hideo Kojima zegt dat hij na drie afleveringen stopte met het kijken van Amazon Prime-serie The Boys, en vervolgens een van zijn projecten in de ijskast stopte. De twee hadden te veel overeenkomsten, aldus de ontwikkelaar.

Dat zegt Hideo Kojima op Twitter. “The Boys, waar ik mee stopte na drie afleveringen van het eerste seizoen. Ik dacht dat ik de rest van de show zou gaan kijken. Eigenlijk keek ik een paar afleveringen die uitkwamen toen ik net een project wilde starten waar ik al een tijd voor aan het opwarmen was.”

“Maar ik stopte het in de ijskast omdat het concept (met een andere setting en trucjes) vergelijkbaar was. Een vriendending (man of vrouw) met een speciale detective-groep die het achter de schermen opneemt tegen een legendarische groep helden. Ik dacht aan Mads als hoofdrolspeler”, aldus Kojima, die doelt op acteur Mads Mikkelsen. Mikkelsen was ook al in Death Stranding te zien als Cliff.

Het is onduidelijk of het project van Kojima een game zou worden of dat het om iets anders gaat, zoals een tv-serie of film. Kojima Productions opende eind vorig jaar nog een nieuwe studio in Los Angeles die zich richt op film en tv. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Eigenlijk wel jammer... Ik zou het wel interessant vinden om te zien/spelen wat Kojima kan doen met een The Boys-achtige setting.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Zeg dan niks

0
test

@Tyranus Deed jij dat maar eens

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou