Hideo Kojima plaatst wederom hint naar aankomend project

Hideo Kojima plaatst wederom hint naar aankomend project

Ontwikkelaar Hideo Kojima heeft een nieuwe hint naar een aankomend project online geplaatst.

Op Twitter plaatste hij een nieuwe illustratie. "Wie, waar, hoe en nu waarom", zo luidt de tekst bij zijn tweet. Er zijn drie silhouetten te zien. De linker en rechter zijn Elle Fanning en Shiori Kutsuna, zo heeft de ontwikkelaar eerder al onthuld. Wie de middelste persoon is, is op moment van schrijven niet duidelijk.

Het is waarschijnlijk dat de identiteit van de middelste actrice komende nacht tijdens The Game Awards wordt onthuld. Mogelijk wordt daar ook voor het eerst iets getoond van de nieuwe game van de maker van de Metal Gear-reeks en Death Stranding. Vorige week deelde Kojima al een stel mysterieuze logo's, waarna The Game Awards-presentator Geoff Keighley op die tweet reageerde.

Er is nog veel onduidelijk over het volgende games van Kojima. Duidelijk is dat hij aan een project werkt die gebruikmaakt van Microsofts cloudtechnologie. Daarnaast zijn er eerder beelden en informatie uitgelekt over een horrorgame genaamd Overdose. Tot slot gaan er geruchten over een vervolg op Death Stranding.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Beetje off-topic (maar niet helemaal). Ik vind het bizar dat we helemaal niks meer over Abandoned horen. Ik was er heilig van overtuigd dat het met Kojima te maken had maar het blijkt dus echt allemaal gebakken lucht van die ontwikkelaar geweest te zijn. Echt een bizar verhaal.

0
test

@The_Stifmeister Ik heb die ontwikkelaar meerdere malen gesproken en niets deed mij vermoeden dat het met Kojima had te maken. Dat heb ik ook in meerdere artikelen op Gamer benadrukt. Helaas leek heel het project uiteindelijk een beetje gebakken lucht, al kan dat tegendeel natuurlijk alsnog bewezen worden... maar ik heb daar een hard hoofd in.

0
test

@MichelMusters Klopt, dat zei je ook. Ik dacht alleen eigenwijs dat je er naast zat :D Die game gaat er niet meer komen als ik het artikel van Kotaku uit juni mag geloven. Het schijnt een grote puinzooi te zijn. Zonde.

0
test

Kojima heeft laatst ook berichten op Instagram gedeeld met Jordan Peele. Als het zo is dat Kojima aan een horror-game werkt, zou het wel tof zijn als Peele betrokken is.

0

Aanbevolen voor jou