Hideo Kojima onthult op volgend event hoofdrolspeler van nieuw project

Hideo Kojima onthult op volgend event hoofdrolspeler van nieuw project

Hideo Kojima is van plan om op een aankomend evenement de actrice die de hoofdrol in zijn volgende project speelt te onthullen.

Tijdens Tokyo Game Show vorige maand toonde Kojima Productions een mysterieuze poster van een silhouette van een vrouw met de vraag "Wie ben ik?". De poster werd niet alleen op internet vertoond, maar ook in een korte vr-demo. Sindsdien speculeren fans over de actrice op de poster - sommigen mensen dat het om Margaret Qualley gaat, maar anderen vermoeden dat het Elle Fanning is.

Hoe dan ook heeft Kojima vandaag op social media laten weten dat hij tijdens een aankomend evenement de identiteit van de actrice onthult. Om welk evenement het gaat heeft hij niet bekendgemaakt. Het eerstvolgende grote game-evenement is in ieder geval The Game Awards in december - mogelijk wordt het project daar onthuld.

Verder zijn er nog geen details bekend - het is niet eens duidelijk of het om een game gaat of een ander product. Wel is al geruime tijd bekend dat Hideo Kojima een game maakt die draait op de cloudtechnologie van Microsoft. Ook gaan er al geruime tijd geruchten over horrorgame genaamd Overdose, waarin Margaret Qualley de hoofdrol zou spelen. Tot slot wijzen diverse hints er op dat er mogelijk een vervolg op Death Stranding in de maak is. Een mogelijke codenaam voor dit vervolg lekte onlangs uit via een intern Sony-document.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola Jij bent fan van hem zo te zien.

0

Ik ben benieuwd! Het is altijd hit of miss voor mij!!

0

Aanbevolen voor jou