Hideo Kojima is van plan zo lang mogelijk grote games te maken | Gamer.nl

Hideo Kojima is van plan zo lang mogelijk grote games te maken | Gamer.nl

Hideo Kojima heeft in een interview aangegeven dat hij zo lang mogelijk grote games wil gaan maken. Hij vertelt ook dat hij opgelucht is om met meer snelheid te kunnen ontwikkelen nu hij een onafhankelijk van Konami is.

De voormalig Konami-medewerker vertelt in een interview met de New Yorker dat hij overwoog om een jaar lang op een onbewoond eiland te leven na zijn vertrek. Een vriend uit Hollywood moedigde hem aan om zijn talent te gebruiken. “Deze pep talk heeft voor mij bevestigd dat het mijn rol in de wereld is om grote games te maken zo lang als ik kan”, vertelt Kojima. “Dat is de mi ie die ik heb gekregen in het leven.”

Kojima gaat verder: “Wanneer je werkt voor grote bedrijven, al helemaal in Japan, moet elk klein dingetje van tevoren worden goedgekeurd en voor alles is het benodigde papierwerk vereist. Nu ik onafhankelijk ben, kan ik doen wat ik wil met meer snelheid. Ik hoef geen tijd meer te investeren in onnodige presentaties.”

Meer informatie over zijn nieuwe project werd niet prijsgegeven. Eerder deze week kondigde Sony aan een samenwerking aan te gaan met Kojima Productions. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou