Hideo Kojima 'geobsedeerd' door zijn volgende game | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Ook al heb ik het druk met werken aan Metal Gear Solid: Peace Walker, mijn gedachten zijn al gericht op mijn volgende game", aldus Kojima. Hij geeft aan dat zijn eigen gedrag af en toe naar het obse ieve neigt. "Ik denk zonder dat ik het merk, bijna obse ief aan die game", aldus Kojima.

Eerder berichtte Kojima via zijn Twitter dat hij al nadenkt over welke stemacteurs hij wil casten voor de nieuwe game. Ook is hij alvast begonnen met brainstormen over het verhaal, de personages en hoe de game er grafisch uit gaat zien. "Het komt allemaal samen in mijn hoofd", laat hij weten.

Peace Walker

Eerst komt Metal Gear Solid: Peace Walker nog uit in juni voor de PSP. De game is een direct vervolg op Metal Gear Solid 3: Snake Eater en Metal Gear Solid: Portable Ops. Peace Walker speelt zich af in 1974 en volgt de weg van Big Bo naar het opzetten van de militaire natie Outer Heaven, waarin soldaten en huurlingen volledig vrij en onafhankelijk zijn van de rest van de wereld.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou